Voor Bedrijven

Moeder Delftsche is de studentenvereniging op Belgische wijze, bestaande uit studenten van de Technische Universiteit Delft. Opgericht in 2010, is het een van de jongere verenigingen in Delft. Met haar drie pijlers, sociaal, academisch en carrièregericht, biedt Moeder Delftsche haar leden de mogelijkheid om zich volledig te ontwikkelen. De veelal Belgische leden kenmerken zich door een sterk praktisch en analytisch inzicht aangevuld met belangrijke soft skills. Ontdek via deze pagina meer over hoe u in aanraking kunt komen met deze studenten.

Cijfers

Mogelijkheden

Moeder Delftsche Bedrijvenavond: De bedrijvenavond is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Moeder Delftsche, waar bedrijven en Belgische studenten elkaar ontmoeten. Moeder Delftsche organiseert de Bedrijvenavond op 27 maart. De avond bestaat uit een informatiemarkt, bedrijfspresentaties en een netwerkborrel. Als partner krijg je bovendien zeggenschap in de datum van het event om het best binnen uw schema te passen. Wil u meer weten? Vraag dan via extern@moederdelftsche.nl een overzicht van onze mogelijkheden aan.

Website: Op onze website is het voor leden mogelijk om in te loggen en zo alle actuele informatie te zoeken. Hiernaast wordt hij veelvuldig bezocht door toekomstige Belgische studenten in Delft. Wij bieden partners een plek op de website. Zo kunnen ze, wanneer zij dat willen, hun eigen events en campagnes promoten.

Social media: Via onze social media kanalen kunnen bedrijven onder de aandacht gebracht worden bij zowel leden als niet-leden, studerend in Delft. Dit gebeurt middels een door het bedrijf opgemaakte post op een van onze kanalen. Deze social media kanalen bestaan uit Facebook, LinkedIn, Instagram en onze website.

Mailing: Maandelijks sturen wij al onze actieve leden een mail met de aankomende activiteiten. Via deze mail is het mogelijk om evenement van bedrijven te promoten onder onze leden.

Case studies: Tijdens een van deze dagen komt uw bedrijf in contact met onze leden. Middels de case study kunt u de kwaliteiten van onze leden op een ontspannen manier testen. Dit kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een rondleiding op het kantoor of kan in Delft zelf plaatsvinden.

Recruitmentdiner: Op deze wijze komen onze leden op een informele wijze in contact met bedrijven. Voordat het evenement plaatsvindt krijgen de deelnemende bedrijven de CVs van studenten doorgestuurd. Hiermee kunnen zij de aanwezigen zelf selecteren. Ook kunnen aan deze avonden case studies toegevoegd worden om de kwaliteiten van onze leden te testen.

Alternatieven: Het sponsoren van afzonderlijke activiteiten of onze sportteams is ook mogelijk. Hiernaast staat Moeder Delftsche door haar jonge bestaan altijd open voor verandering en nieuwe ideeën. Mocht uw bedrijf een nieuw voorstel hebben, aarzel dan niet ons te contacteren via extern@moederdelftsche.nl.

Contact

PR verantwoordelijke: Arnaud Mathieu
Adres: Kanaalweg 4, 2628 EB Delft, Nederland
Tel: +32 499 84 99 63
Email: extern@moederdelftsche.nl
LinkedIn: arnaud-mathieu