Bedrijvenavond 2024

Een hele wereld aan mogelijkheden. Zoek je een stageplaats? Een job? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die je technische studie je bieden?

Kom dan zeker naar de zesde editie van de Moeder Delftsche Bedrijvenavond op 27 maart 2024! Tijdens deze avond kan je werknemers van jouw potentiële werkgever het hemd van het lijf vragen op de bedrijvenmarkt en tijdens de presentaties. Het is dan ook hét ideale moment om je te oriënteren op jouw carrièremogelijkheden!

Avondprogramma
De avond wordt gestart met een verwelkoming waarna de sprekers je meenemen in hun carrièreverhaal. Ontdek hierna wat bedrijven jou kunnen bieden tijdens de bedrijvenmarkt.

  • 19:30-20:00 Ontvangst
  • 20:00-22:00 Presentaties
  • 22:00-23:00 Netwerk- en borrelmoment

Praktische info:
Datum: Woensdag 27 maart 2024
Locatie: TU Delft “Pulse” hall 2, Landbergstraat 19
2628 CE Delft 

Start evenement: 20:00
Dresscode: Business casual

Aanmelding

Om zicht te krijgen op het aantal aanwezigen vragen wij je hier aan te melden. Het event is volledig gratis

Meld je aan!


Een voorwoordje van onze partners en aanwezige bedrijven

Atlas Copco

Waar denk je aan als je ‘Atlas Copco’ hoort? Voor zij die ons al kennen, is het eerste woord dat in jullie opkomt waarschijnlijk ‘Compressoren’. Maar, eigenlijk doen we veel meer dan dat.

Zo zijn we de nummer één in compressoren, generatoren, vacuümpompen en heel wat ander industrieel materiaal. We maken deel uit van Atlas Copco Group, een Zweedse multinational die in 2023 150 kaarsjes uitblies, en samen zijn we altijd op zoek naar een betere manier.

Hierbij ligt onze focus op veiligheid, kwaliteit, efficiëntie én natuurlijk duurzaamheid.

Wil jij deel uitmaken van The Home of Industrial Ideas? Kom naar de Bedrijvenavond van Moeder Delftsche en spreek ons aan!

Solico

Solico is het grootste composiettechniekbedrijf in de Benelux en is actief in deze sector sinds 1989.

We hebben composiettechniek- en productieoplossingen geleverd voor tal van vooraanstaande klanten in verschillende sectoren, zoals Architectuur, Defensie, Industrie en Maritiem. Onze belangrijkste focus is altijd het beste ontwerp, wat we kunnen bereiken doordat we volledig onafhankelijk zijn en geen relatie hebben met specifieke materialen of productiemethoden. Vakmanschap, enthousiasme, toegewijde medewerkers en meer dan 30 jaar ervaring in composieten zorgen voor een synergie die resulteert in de best mogelijke oplossing.

Geïnteresseerd? Ontmoet ons op de Solico-carrièrestand of kom meer over ons te weten op www.solico.nl.

 

Jan De Nul

Jan De Nul Group shapes both water and land.

We enable the production of offshore energy and maintain the depth of waterways. We build new ports and create extra land.
We realise complex infrastructure works and erect any type of building. We tackle pollution in whatever form. For many generations already, the De Nul family invests in its people and in having its own equipment. We have a passion for business but also want to do things our way, which gives us a unique edge within the sector.

 

TMC

 

The Member Company is een hightech consultancybureau met een team van ondernemende ingenieurs, wetenschappers en digitale experts van over de hele wereld.

Samen vormen we een snelgroeiende en trotse community, met meer dan 2500 members met 71 nationaliteiten, verspreid over 14 landen. We bieden consultancydiensten aan op het gebied van research & development, manufacturing en hightech engineering. We zetten naast hard skills ook in op de ontwikkeling van softskills dankzij ons Employeneurship (Werkondernemerschaps-) model. Hiermee creëren we een cultuur van transparantie en openheid, met een brede waaier aan opleidingsmogelijkheden, diverse events en zelfs een labomgeving om met eigen projecten aan de slag te gaan.